Betrokkenheid en duurzaamheid

Uljée c.s. gaat langdurige relaties aan met cliënten door een pro-actieve en efficiënte samenwerking, gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Wij gaan ervan uit dat persoonlijke overwegingen en drijfveren de basis vormen voor ieder zakelijk handelen. Door deze motivaties in kaart te brengen, wordt een gezond uitgangspunt gedefinieerd voor een duurzame benadering en efficiënte inrichting van de fiscaal-juridische en financiële structuur van een onderneming of transactie. Daarom is Uljée c.s. bij voorkeur al vroeg betrokken bij de besluitvorming die aan een advies en de uitwerking daarvan voorafgaat. Betrokkenheid en duurzaamheid zijn de kernbegrippen waar Uljée c.s. voor staat.

Uljée c.s. werkt samen met de volgende specialisten:

Werner Uljée, fiscalist: “Ik ben geïnteresseerd in het meebouwen aan zakelijke initiatieven waarbij meerdere partijen betrokken zijn. En om tegengestelde belangen te overbruggen door te spelen met het organiseren van financiële, vennootschappelijke en contractuele verhoudingen. Daarbij ga ik net zo lang door tot een voor iedereen goede oplossing is bereikt. Mijn uitdaging ligt in het schaken op zes borden tegelijk; intermenselijk, financieel, fiscaal, juridisch, strategisch, onderhandelingstechnisch. Graag ben ik betrokken bij het opzetten van samenwerkingsverbanden waar diverse geldstromen gestructureerd worden en het civiele en het fiscale recht samen komen.”

 

Peter van Leeuwen, fiscaal- en financieel adviseur: “Ik ben mijn carrière begonnen bij Ernst & Young en werkte daar al voornamelijk als fiscaal- en financieel adviseur van vermogende families. Toen ik zelfstandig verder ging, heb ik die specialisatie verder uitgebouwd. Ik heb een hechte persoonlijke band met mijn opdrachtgevers. Daardoor ken ik hun belangen en weet hoe ze in elkaar zitten. Dat helpt mij om hen optimaal te adviseren. Mijn werk gaat verder dan het invullen van een belastingformulier. Daardoor raken we in de samenwerking af en toe misschien de grenzen van mijn vakgebied. Maar het is voor mij de beste manier om mijn vak optimaal uit te oefenen.”

 

Jos Eliens, tax compliance specialist: “Na de sociale academie en een baan in een buurthuis, heb ik bij de Belastingdienst de controleursopleiding gedaan. Ik heb er vervolgens ruim drie jaar als aanslagregelaar vennootschapsbelasting gewerkt en ben toen overgestapt naar Meijburg & Co, een belastingadviesbureau. Inmiddels ben ik ruim 17 jaar zelfstandig adviseur, nog steeds op het gebied van vennootschapsbelasting. Ik werk voor zowel ZZP-ers als voor multinationals en vind het altijd belangrijk om een goede relatie te hebben met mijn opdrachtgevers. Dat biedt mij de ruimte om te doen waar ik goed in ben!”